Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
29 berichten.
v.d.Ploeg v.d.Ploeg heeft geschreven op januari 13, 2015 om 3:46 am:
Onlangs hebben wij bij Autoservice driebruggen een Suzuki Swift gekocht, gezien de gehele afhandeling, en de zeer vriendelijke manier waarop dat is gegaan, is echt formidabel. zulke mensen zijn tegenwoordig met een lampje te zoeken. Deze mensen hebben nog ouderwets verstand van hun vak. Fantastisch, super bedankt.
Agnes van den Hoven Agnes van den Hoven heeft geschreven op november 26, 2014 om 7:19 am:
Na al jaren een tevreden klant te zijn werden we deze week wel heel aangenaam verrast. Binnen 1 dag was onze reparatie uitgevoerd en als klap op de vuurpijl was de auto glanzend schoon gepoetst. Dick en Truus, service en hartelijkheid daar staan jullie voor.
Jan van de Giessen Jan van de Giessen heeft geschreven op november 19, 2014 om 9:11 pm:
Wat een super bus hij rijdt echt geweldig ! Truus en Dick nogmaals bedankt echt top!
Autovitel Autovitel heeft geschreven op oktober 23, 2014 om 10:22 am:
Vandaag voor het eerst zaken gedaan met Autoservice Driebruggen. Wij hebben een auto verkocht aan Dick en Truus en willen even uitspreken dat het leuke hardwerkende mensen zijn waar je goed afspraken mee kan maken. Bedankt namens AutoVitel !
Ruud Natrop en Carolien de Zeeuw Ruud Natrop en Carolien de Zeeuw heeft geschreven op oktober 5, 2014 om 8:57 pm:
Na onze (schoon-)moeder zijn wij inmiddels al zo'n 30 jaar klant bij Dick en Truus. Dat zegt eigenlijk al genoeg. Waar vind je een garage waar je letterlijk dag en nacht kunt aankloppen/bellen. Jullie zijn zo klantgericht en niet geheel onbelangrijk: prima kwaliteit, service, eerlijke prijzen en koffie. Goed aanbod van occasions. Soms te goed want Dick weet altijd precies wat Carolien mooi vindt. Ook superfijn dat je bij jullie een leenauto mee kunt krijgen. Nu ook onze kinderen met hun auto bij jullie. Dat is dan de 3e generatie, als dat geen compliment is 🙂 Top! We hopen nog heeeel lang klant bij jullie te mogen en kunnen zijn.
Tom Tom heeft geschreven op september 29, 2014 om 8:48 pm:
Fijne en prettige ervaring met het inruilen van mijn oude auto. Ook een zeer goede auto voor teruggekregen waar ik nog steeds na inmiddels 6 maanden hartstikke tevreden mee ben. Volgende keer ga ik zeker eerst even kijken op Autoservicedriebruggen.nl als ik een auto zoek!
Jurrien Vroom Jurrien Vroom heeft geschreven op juli 18, 2014 om 3:34 pm:
Hoi Dick en Truus, De keuring verliep vlotjes, volgens de keuringsman had de auto zelfs een prachtig lage CO uitstoot (0,25%) voor zo'n oude auto... Blijkbaar goed onderhouden motor: -> Pluim voor Dick! Verder is het ook heel fijn dat dat reservewiel uit de weg is... mooie oplossing, Dick! Kunnen we nog meer zooi op vakantie meenemen... haha. Ik wens jullie een heel fijne vakantie in Portugal, en zal nog eens aan jullie denken als wij in Engeland in de regen in ons tentje zitten... Geniet ervan! Groeten van ons allemaal aan jullie allemaal...! Jurrien en Foske
Rob Vermeulen Rob Vermeulen heeft geschreven op juni 6, 2014 om 3:51 pm:
Heel prettige ervaring! Betrouwbare mensen met dito autos. Prijs en koopervaring waren heel prettig. Volgende keer weer! Dank. Rob
Elke Linssen Elke Linssen heeft geschreven op maart 16, 2014 om 11:20 pm:
Sinds 25 jaar woon ik nu in Nederland en ben sinds deze tijd klant bij ASD. Daar is ook geen verandering in gekomen door mijn verhuizing naar Gouda. Ten allen tijden stonden Dick en Truus - ook in moeilijke situaties - voor mijn man en mij klaar - en nu sinds twee jaar dus voor mij. Bedankt voor 25 jaar hulp en ondersteuning.